Γατοτροφές Σκυλοτροφές – Ελληνικές τροφές κατοικιδίων

Από την αναζήτηση του ιστολογίου έχουν βρεθεί πρός το παρόν πέντε(5) ελληνικές εταιρείες παραγωγής ζωοτροφών για τα αγαπημένα μας κατοικίδια. Προσφέρουν πλήρεις σειρές προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας και τιμής.Δεν υπάρχει κανείς λόγος σε μία υπερχρεωμένη χώρα να αγοράζουμε εισαγόμενες τροφές για τα γατάκια και τα σκυλάκια μας.Οι παραγόμενες στη χώρα μας κονσέρβες και κροκέτες είναι εφάμιλλες αν όχι καλύτερες των εισαγομένων.Ζητήστε από τα καταστήματα να προμηθευτούν τα προϊόντα των  ελληνικών  εταιρειών ζωοτροφών και αγοράστε τα.Επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες τους δείτε όλα τα προϊόντα τους και αναζητήστε σημεία πώλησης.Παρουσιάζονται οι εταιρείες :

1. VIOZOIS  S.A.

2. LAKY Α.Ε.

3. ΚΑΠΠΟΣ ΑΒΕΕ.

4. ΔΗΜΗΤΡΑ Α.Ε. – BOBOS Α.Ε.Β.Ε.

5. Doca Hellas

(Κάντε ‘κλίκ’ στις εικόνες για να σας ανοίξει σε νέο παράθυρο η σελίδα της εκάστοτε εταιρείας)

Advertisements
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Τροφές και είδη για κατοικίδια καὶ σημειώθηκε ὡς , , , , , , , , , . Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

6 ἀπαντήσεις στὸ Γατοτροφές Σκυλοτροφές – Ελληνικές τροφές κατοικιδίων

  1. Ὁ/ἡ Χαρης γράφει:

    http://www.nutripet.gr/index.php?lang=en

    Η οικογενειακή παράδοση και η μακρά πείρα είναι τα δύο στοιχεία που κάνουν τη διαφορά στον χώρο των τροφίμων. Η Εταιρεία Πασχάλης Α.Αποστολίδης Ε.Π.Ε., με διακριτικό τίτλο Nutripet Hellas, το γνωρίζει πολύ καλά. Από το 1987 δραστηριοποιείται στο Κιλκίς στην παραγωγή βιομηχανοποιημένων ισορροπημένων τροφών για σκύλους και γάτες, βαδίζοντας πάνω σε μια οικογενειακή παράδοση που κρατάει πάνω από 150 χρόνια. Φυσική εξέλιξη μιας σειράς οικογενειακών εταιρειών στον χώρο των ζωοτροφών και αλευρόμυλων που ξεκινούν από το 1850 στην ευρύτερη περιοχή της Καστοριάς και από το 1923 στο Κιλκίς, αποτελεί σήμερα μια από τις δυναμικές και έμπιστες παρουσίες της αγοράς.

  2. Ὁ/ἡ Ioannis γράφει:

    Οι τροφές που παρουσιάζεται είναι κάτω του μετρίου και είναι ποιότητας pedigree. Μόνο η nutripet μπορεί να θεωρηθεί καλή ! ( πρωτο συστατικο κρεας και καθολου σιτάρι, το οποίο στα άλλα είναι πρώτο συστατικό!)

  3. Ευχαριστούμε για το άρθρο, καλό θα ήταν να έχουμε πληροφορίες και για την ποιότητα της κάθε τροφής όπως αναγράφουν και οι παραπάνω

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google+. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

w

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...